Medlemsinfo mars 2022

Ett läckage i en värmeväxlare på Jönåkersvägen 2 kräver åtgärd som innebär vattenavstängning, p-platser skall "utrymmas" inför sandsopning, odlingslådorna är redo att brukas. Detta är några av nyheterna under mars och april månad.

Sandsopning av parkering

Tingvalla Mark (SBC) kommer att sandsopa föreningens mark, inklusive parkeringsplatser med start vecka 12. Samtliga p-platser skall vara utrymda mellan kl. 08:00-14:00 2022-04-05 (den femte april). Bilar som lämnas kvar kan komma att bötfällas.

Vattenavstängning Jönåkersvägen 2 A-D

Ett läckage i värmeväxlare har upptäckts i den undercentral som tjänar boende på Jönåkersvägen 2A-D. Vid åtgärd kommer boende vara utan vatten under en dag. Boende bör planera för detta. 

OBS: Åtgärd planeras äga rum:  2022-04-06 (den sjätte april)

Odlingslådor klara att disponeras

Intresset för odlingslådor har varit stort. Totalt fem lådor har iordningställts och hyrts ut till boende på årsbasis. En kölista har upprättats för de som anmält intresse sent. Antalet odlingslådor kan komma att utökas inför nästa säsong beroende intresse.

Städartiklar tvättstugor

Städartiklar i form av diskmedel, golvrengöringsmedel samt nya borstar har köpts in till föreningens två tvättstugor. Styrelsen vill påminna boende om att rengöra maskiner och ytor efter avslutad tvättid.

Tilläggsisolering av vindsutrymmen

För förbättra fastigheternas energiprofil kommer Eniva AB hjälpa oss att tilläggsisolera vindsutrymmen i våra äldre fastigheter med början på Oppundavägen. Projektet är uppdelat på två faser med start den 30/3.