Medlemsinfo augusti 2021

Ny styrelse, extra stämma kommer kallas, jourtelefon avvecklas, nya förråd, extra kärl för kartong och ny app för Aptus...

Ny styrelse

En ny styrelse har tillträtt under sommaren (se hemsidan för information).

Extra stämma

Då vi i föreningen har möjlighet att ombilda en hyresrätt till bostadsrätt som sedan kan säljas och skapa extra inkomst till föreningen. För att detta skall kunna göras behövs ett beslut på en stämma. Den kommer att utlysas i separat kallelse.

Jourtelefon avvecklas

Den jourtelefon som roterat inom styrelsen avvecklas då samtalen har varit för få och nyttan för liten. Viss kostnadsbesparing görs därmed. Framgent sker kontakt med styrelsen via e-post: brfsockenstamman4@gmail.com

”Nya” förråd

Fyra större förråd har tillgängliggjorts föreningens medlemmar under sommaren och utrustats med elkontakt. Kö administreras av SBC (förvaltaren). 

Extra kärl för kartong

Under 2020 har vi sett en ökning av kartong i miljöstugan. Styrelsen har därför beslutat att ställa ut ytterligare ett kärl för kartong.

OBS: Samtliga boende förväntas vika (platta till) kartong innan den läggs i kärl!

Förbättrad tvättstugebokning

Visste du att du kan boka tvättstuga via app på mobil eller padda? Den tidigare appen (Aptus Bokning) fungerar, men ersätts av Aptus Home vilken har något bättre gränssnitt och bättre stöd för nya enheter. Se instruktioner på föreningens hemsida. 

Lastplats

Slutligen, den lastplats som finns på Jönåkersvägen 2 är just en lastplats dvs. en plats för på -och avlastning. Det är inte en fri boendeparkering.